ing.alapterület:

-

nm

szobák száma:

-

szoba

ing. ár:

-

Ft

részletes kereső

Tetőtérben landolhatnak a legújabb támogatások
Tetőtérben landolhatnak a legújabb CSOK támogatások

Tetőtérben landolhatnak a legújabb támogatások


 

  • Fokozatosan újabb és újabb elemekkel bővül az állami lakásprogram: most a tetőtéri lakások kaphatnak lökést egy új lépéssel: a CSOK teljes összegét fel lehet használni többgenerációs családi házak kialakítására.

  • Ezzel a lépéssel a tetőtéri lakások kialakítására három gyermek esetén akár 10 millió forint támogatást is kaphatnak a családok.

  • A tetőterek a legfelkapottabb településeken nagy lehetőséget rejtenek magukban, hiszen az építési telkek kínálata szűkült, és az elmúlt öt évben a telekárak is megduplázódtak a fővárosban. A megyeszékhelyeken 2015-höz képest pedig 40 százalékkal drágultak a beépíthető telkek.

  • A fővárosban kell a legtöbbet fizetni a tetőtér-beépítésre alkalmas házakért, Budapesten 580 ezer forint az átlagos kínálati négyzetméterár. A megyeszékhelyeken ugyanezekért 360 ezer forintot kérnek az eladók. A községekben pedig csak 254 ezer forintos négyzetméteráron kínáljak ezeket a házakat a tulajdonosok és ingatlanközvetítők.

ingatlan.com








ajánlatkérés

Amennyiben részletesebben érdekéli ez az ingatlan, kérjük írjon közvetlenül értékesítő kollégánknak és hamarosan megkeressük megadott elérhetőségén ajánlatunkkal.

Ingatlan:

,
név:
e-mail:
tel.:
üzenet:
Minden mező kitöltése kötelező!